www.hammerum-parafodbold.dk

Sponsorer
I alfabetisk rækkefølge - klik på logo'erne for at gå til sponsorernes hjemmeside.
 
Vi er ubeskriveligt glade for den store opbakning, som vi har haft fra sponsorer siden starten i 2011. Det er årsagen til, at vi kan holde kontingentet på et lavt niveau samtidig med, at vi har superflot spilletøj. Sponsorernes støtte giver os mulighed for at være medlem af DHIF og deltage i DHIFs fodboldturnering. Da spillerne – børn som voksne – som regel ikke har tilsvarende muligheder som deres jævnaldrende, er muligheden for at spille fodbold endnu mere vigtig for dem end den er for såkaldt normale børn og voksne.
  Vi opfordrer alle til at bakke om op og samarbejde med vore sponsorer, og så håber vi på fortsat opbakning fra virksomheder, der kan se ideen med vores fodboldprojekt.
Stacks Image 360
SPAR NORD
Spar Nord sætter kunden i centrum - både for de digitale løsninger - men i høj grad også, når kunden besøger afdelingerne, over hele Danmark, hvor medarbejderne altid tilstræber at give dig den bedste service og rådgivning.
Stacks Image 364
NRE
NRE er et moderne entreprisehus med brede kompetencer indenfor projektudvikling og ejendomsinvesteringer. NRE Group A/S bygger på mere end 25 års erfaring fra bygge- og ejendomsbranchen i Skandinavien.
Stacks Image 910
BAXX
Din kreative samarbejdspartner indenfor reklame, fotografering og design af hjemmesider
Stacks Image 915
DANICA
Med mere end 600.000 kunder er Danica et af Danmarks største pensionsselskaber med speciale i pensionsordninger, livsforsikringer og sundhedsforsikringer.